Cinema


Întreaga poveste din sezonul şapte al "Game of Thrones" ar fi fost dezvăluită online

Aparente spoilere şi scurgeri de informaţii au fost dezvăluite în ultimele luni, după ce au început filmările pentru sezonul şapte din "Game of Thrones", dar acum se pretinde că întreaga intrigă şi poveste din sezonul şapte au fost dezvăluite de un user al platformei Reddit.

Continue reading

no comments


Trolls - Trolii

Popularele jucării-troli inventate de tâmplarul scandinav Thomas Dam ajung în sfârșit pe marele ecran. Trolii ne invită în lumea lor extraordinară, căci totul le stă în putere micuților de doar cinci centimetri înălțime. Avem ocazia să aflăm cum și-au obținut trolii părul atât de colorat, asta printre cântece și o mulțime de efecte speciale...  

 

Premiera in Romania

04.11.2016

Continue reading

no comments


Fantastic Beasts and Where to Find Them

Fantastic Beasts and Where to Find Them o face pe autoarea J.K. Rowling să se întoarcă în universul Harry Potter! Eroul este Newt Scamander, autorul cărții omonime din care studiază Harry în timpul primului an la Hogwarts, iar filmul îi prezintă aventurile, căci Newt nu se lasă până nu devine cel mai celebru magizoolog din lume. Călătoriile sale îi vor scoate în cale cele mai fantastice creaturi, unele dintre ele deosebit de periculoase!  

Fantastic Beasts and Where to Find Them

Premiera in Romania

18.11.2016

Continue reading

no comments


Un actor din "Harry Potter" dezvăluie că a avut gânduri suicidare

Actorul Devon Murray, care l-a interpretat pe Seamus Finnigan în filmele din franciza "Harry Potter", dezvăluie că a avut gânduri suicidare, în cei 10 ani în care a suferit de depresie, relatează BBC.

Continue reading

no comments


Nerve: Adevăr sau provocare

Frumoasa liceană Vee descoperă și prinde gustul unui joc online de adevăr și provocare. Problemele apar atunci când tânăra realizează că fiecare mișcare îi este dictată de o comunitate anonimă de "privitori".    

Premiera in Romania

16.09.2016Continue reading

no comments


Jackie Chan va primi un Oscar onorific pentru realizări extraordinare în industria cinematografiei

Actorul cunoscut în special pentru rolurile din filme de acţiune, scriitorul şi regizorul Jackie Chan va primi un Oscar onorific pentru "realizările extraordinare" obţinute de-a lungul carierei sale în industria cinematografiei, scrie BBC.

Continue reading

no comments


Dwayne Johnson cel mai bine plătit actor din lume

Actorul şi fostul wrestler profesionist Dwayne Johnson "The Rock" a fost desemnat de revista Forbes drept cel mai bine plătit actor, după ce acesta a câştigat anul trecut nu mai puţin de 64.500.000 de dolari.

Continue reading

no comments


Suicide Squad, filmul de care vorbeste toata lumea

Sunt celebri pentru faptele lor rele și pentru anarhia pe care o provoacă oriunde ar ajunge, dar guvernul Statelor Unite a reușit să-i prindă și să-i vâre după gratii. Pentru a-și micșora pedeapsa, nelegiuiții acceptă sinucigașe misiuni sub acoperire, conștienți că eșecul înseamnă moartea. După ce și-au folosit puterile și inteligența pentru rău, Joker-ul, Harley Quinn, Deadshot și colegii lor vor lupta de data aceasta de partea binelui.    

Continue reading

no comments


Ice Age: Collision Course - Epoca de gheaţă: Ploaie de meteoriţi

Cursa epică a lui Scrat după ghinda nărăvașă îl catapultează în univers, unde declanșează accidental o serie de evenimente cosmice care transformă și pun în pericol lumea din Epoca de Gheață. Pentru a se salva, Sid, Manny, Diego și restul turmei trebuie să plece de acasă și să pornească într-o expediție plină de comedie şi aventură, în timp ce călătoresc spre noi ținuturi exotice și se confruntă cu o serie de personaje noi, pline de culoare.Continue reading

no comments


Daniel Radcliffe ar putea juca rolul adultului Harry Potter

Până de curând, şansele ca Daniel Radcliffe să reia rolul lui Harry Potter nu au fost prea mari, însă actorul a răspuns clar cu privire la acest aspect, relatează Huffington Post.

Continue reading

no comments