Cum a fost la Dreamhack Bucuresti 2016

Am fost weekend-ul trecut la cel mai mare eveniment de gaming din Romania, Dreamhack Bucharest 2016. Evenimentul a avut loc la Sala Polivalenta, de pe 16 pana pe 18 septembrie.

Mii de tineri s-au bucurat de un weekend plin de gaming, tehnologie si giveaway-uri.  Dreamhack se organizează anual în România, la București, anul trecut românii bucurându-se și de un eveniment major organizat chiar de Valve, la Cluj-Napoca, partenerii nostri de la Music-News, fiind prezentă și atunci la eveniment.

Pe langa gaming si standurile partenerilor Dreamhack, fanii YouTube-ului au putut sa stranga autografe si poze de la IHATEPINK, TheLink, MaxSiAltele, MaxINFINITE, zZAndreiAlexandru Balan, aka COLO, streamer de CS:GO si multi altii.

Pe scena principala au jucat cei de la Virtus.pro , Heroic, EnVyUs Gambit, Cloud9 ,Team Dignitas, Faze Clan, Flipsid3. Pentru premiul cel mare in valoare de 50.000 dolari s-au batut Virtus.pro vs. Cloud9, iar echipa poloneza Virtus.pro, a plecat acasa cu trofeul DreamHack ZOWIE Open Bucharest 2016 si premiul cel mare in valoare de 50.000 dolari.

 

Insa, editia aceasta a fost ceva mai slabuta fata de editiile precedente, si a avut si cateva minusuri.   Aerul conditionat a fost insuficient sambata. Copii de pana la 14 ani si inclusiv, nu au fost supravegheati permanent de catre parinti. Cosurile de gunoi nu au fost suficiente, iar anumiti oameni din organizare (paza), slab instruiti.

 

Evenimentul a fost unul reusit din anumite puncte de vedere. Si speram sa ne revedem la editiile urmatoare.