Discovery va difuza in premiera documentarul “Dezastrul din Colectiv”

Pe 13 martie ne reamintim despre #Colectiv, o zi neagră, o zi care a schimbat vieţile multor oameni, o zi care ar fi trebuit să schimbe în bine şi felul în care merg lucrurile în ţara asta. 
Discovery va difuza în premieră, de la ora 22:00, documentarul “Dezastrul din Colectiv” despre tragedia de pe 30 octombrie 2015 din clubul Colectiv, unde şi-au pierdut viaţa 63 de tineri, iar alte zeci au fost spitalizaţi rămânând marcaţi pe viaţă, fizic şi psihic.

Documentarul “Dezastrul din Colectiv” va prezenta în ordine cronologică faptele unanim recunoscute care s-au petrecut în acea noapte în București, așa cum au fost relatate de cei direct implicați – supraviețuitori, familii ale acestora, autorități și cadre medicale care au luat parte la operațiunile de salvare. De asemenea, programul va conține și o reconstituire a momentelor de dinainte și după izbucnirea incendiului.
Pe durata acestui program nu vor fi difuzate mesaje comerciale.

Nick Allder, expert internaţional în efecte speciale, multiplu premiat pentru producţii precum Alien (1979) sau Al cincilea element (1997), a luat parte la realizarea acestui proiect în calitate de consultant pentru aspecte ce țin de siguranță.