eMAG a cumparat PC Garage

Stirea zilei de azi vine din partea eMAG, compania detinuta de Iulian Stanciu si Naspers. Aceasta a cumparat magazinul online PCGarage.

Acesta va fi ajutat strategic din partea eMAG cu scopul de a intra pe piete noi.

Marius Ghenea a spus „Această tranzacție reprezintă trecerea PC Garage într-o etapă superioară din punctul de vedere al dezvoltării business-ului, în România și regional. În plus, este o recunoaștere atât a valorii echipei PC Garage, condusă excelent de colegul și asociatul meu Traian Cristea, cât și a modelului de business specializat al companiei, o construcție solidă și pe termen lung, începută în 2005 de antreprenorul fondator, Gabi Vasile și continuată de Traian și colegii noștri de echipă începând din 2009”

Compania PC Garage va fi, in continuare, condusa de Traian Cristea ca director general, iar echipa, brandul, comunitatea si platforma vor fi pastrate.

Iulian Stanciu sustine ca „Având în vedere creșterea industriei de jocuri peste tot în lume și poziționarea foarte bună a PC Garage în această zonă, vom investi în dezvoltarea regională și creșterea gamei de produse și servicii”. Asadar compania se va axa mai mult pe partea de gaming.

Inca nu se stie valoarea tranzactiei.