Incendiu puternic la Clubul Bamboo din Bucuresti

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă dimineață, la clubul Bamboo din Capitală, Pompierii au activat Planul roșu de intervenție.

12 persoane, intoxicate cu fum, au fost spitalizate. 

SURSE secrete:

  • Se poate sa fi fost un scurt circuit
  • Clubul a ars aprox. 2km

 

ACTUALIZARE. Potrivit Agerpres, există cel puțin o victima intubată, în stare gravă.

ACTUALIZARE. Două dintre victime au fost duse la Spitalul Pantelimon, zece la Floreasca. Dintre ele, trei sau patru suferă de hipotermie, iar restul sunt intoxicați cu fum.

ACTUALIZARE. Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a declarat sâmbătă dimineața pentru Agerpres că până la acest moment nu are informații despre eventuale decese. El a spus că niciuna din cele 12 persoane îngrijite de echipajele de intervenție nu se află în stare foarte gravă.

„Avem 12 persoane, în acest moment nimeni nu este în stare gravă. Sunt echipe suficiente deplasate la fața locului. Încă focul nu este stins. Avem echipe de căutare-salvare pe apă, pentru că avem informații că unii s-ar fi aruncat în apa rece. Avem echipe de la pompieri care caută acum”, a spus șeful DSU.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, ministrul Sănătății, Florian Bodog, se află la sediul MAI, la centrul de coordonare.

 

Clubul Bamboo din Capitală a ars în totalitate, iar clădirea este prăbușită în cea mai mare proporție, anunță, sâmbătă dimineață, Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov.

La fața locului acționează, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență, peste 20 de autospeciale de stingere, 27 echipaje SMURD, 4 autospeciale pentru victime multiple, un Spital Mobil și Descarcerare Grea.

Pompierii din turele libere au fost chemați la serviciu pentru a interveni.