Întreaga poveste din sezonul şapte al “Game of Thrones” ar fi fost dezvăluită online

Aparente spoilere şi scurgeri de informaţii au fost dezvăluite în ultimele luni, după ce au început filmările pentru sezonul şapte din “Game of Thrones”, dar acum se pretinde că întreaga intrigă şi poveste din sezonul şapte au fost dezvăluite de un user al platformei Reddit.

Dupa ce a împărtăşit pe Reddit spoilere detaliate pentru sezonul şase, acum utilizatorul de Reddit Free Folk a publicat informaţii detaliate despre sezonul şapte online, înainte de a-şi desfiinţa contul, relatează nme.com.

Între timp, publicaţia Heat Street a transformat totul într-o “defalcare episod cu episod a ceea ce se va întâmpla în sezonul şapte”, relatează nme.com. Nathalie Emmanuel, care joacă rolul Missandei în serie, a reacţionat pe Twitter, exprimându-şi dezamăgirea după scurgerea de informaţii.

Presupusele spoilere au fost dezvăluite după o rafală de fotografii de pe platourile de filmare, în care se pare că au fost dezvăluite intrigi importante şi fire narative din poveste, inclusiv revenirea personajului Gendry după ce actorul Joe Dempsie a fost văzut pe platou.

Teorii şi zvonuri despre ce s-a întâmplat cu personajul Arya au escaladat încă de la sfârşitul sezonului şase. Între timp, producătorii au prezentat un trailer pentru următorul concert live din seria “Game of Thrones”. Sezonul 7 din Game of Thrones va avea premiera în vara anului 2017.