“Nimicurile” de pe internet

Marti seara, Cosmin Prelipceanu, realizator al emisiunii “Jurnalul de Seara” de la Digi24, a discutat ca in fiecare seara cu invitatii săi teme politice.

Cosmin Prelipceanu, a discutat marti seara in emisiunea lui, despre Klaus Iohannis si alte teme. Unul din invitatii sai a fost si Ioana Ciurlea, reporter Digi24.

Cosmim, a abordat subiectul Vlogger, la “cererea” invitatiilor săi.

Intr-un weekend, faimosul Ilie din Chisinau, a facut un fan meeting atat in Bucuresti cat si in Iasi.

In ambele orase, evenimentul fiind inchis de catre autoritati. Aceasta stire a fost preluata de catre televiziunile din Romania,  umflata cat de mult posibil, acuzand in stanga si in dreapta si spunand  ca “pustii” care se filmeaza, de pe YouTube, au un efect negativ asupra copiilor care ii urmaresc.

Ioana Ciurlea a discutat in emisiunea lui Prelipceanu, despre subiectul Vloggeri, si a abordat cativa YouTube-ri faimosi, precum Ilie, Selly, iRaphael.

Aceasta, a spus ca ei se filmeaza “facand nimic“, dar si: “ei castiga si bani

Doamna Ioana Ciurlea a mai spus cu zambetul ironic pe buze ca Selly, s-a filmat cu prietena lui 13 minute “facand nimic”, si au facut 1 milion de vizionari.

Conform paginademedia.ro,  Digi24 a strans in PrimeTime (4h)  doar 60.000 de oameni, iar timp de 1 ora , video-ul unui Vlogger, poate atinge sute, chiar milioane de vizualizari.
Redactia noastra, a cunoscut zeci de Vloggeri cat si Gameri de pe YouTube, majoritatea avand media de varsta de 17 ani,  am stat de vorba cu ei, afland multe informatii referilor la, cum sa fii creator de continut in Romania.

Mai jos avem reactia lui Mikey Has, cat si reactia lui Selly:  [UPDATE TBA):

[UPDATE 1] Anca Broasca, Cafea Alba aka Radu, EpicShorty aka Leo, si-au spus parerea despre ce s-a intamplat. Reactii mai jos

Mikey Has – Doza de Has

Selly

Cafea Alba aka Radu

EpicShorty aka Leo