O zi la ParkLake

Noua destinatie de shopping, ParkLake Shopping Center, a fost inaugurat pe 1 septembrie.  Interiorul este unul extrem de elegant cat si atent cu natura, exteriorul avand si el un design futurist.

Un complex comercial, cu peste 200 de magazine, am mai vazut asta, dar design-ul avangardist de la placile de metal care sunt special ruginite, gradina “interioara”, iluminare naturala in food court, pana la podeaua cu  4 tipuri de gresie si 3 tipuri de mocheta speciala, cat si 2 tipuri de lemn.

Toaletele au si ele 3 teme, una dintre salile de baie seamana cu un sifonier, un sirag de camasi atarnate cu susul in jos. Pe tavan sunt lipite mai multe perechi de pantofi si geamantane. Alta baie a fost decorata ca de Oscar. Doua statuete, una masculina si una feminina, te intampina la intrare, iar camerele de luat vederi iti tin de urat pana iti faci nevoile. Fiecare toaleta are o sala de baie speciala 100% pentru copii, cu vase WC si chiuvete micute. Mai exista si sali in care mamele pot schimba scutecele celor mici.

Desi nu este finalizat, mall-ul ne-a lasat o impresie buna (spre deosebire de ultima mare deschidere a unui mall din Bucuresti). Intr-adevar inca se lucreaza, fatada nu este finalizata, sunt muncitori si utilaje de jur imprejur, dar in interior finisajele sunt gata, plantele din food court sunt din plastic, dar nu toate, curatenia era in curs, pe alocuri lasand insa de dorit,  iar majoritatea magazinelor se pregateau pentru deschidere.