Party in una dintre cele mai mari cladiri din Romania

O seara de vineri excelenta, la Palatul Parlamentului, unde Mikey Has, a sarbatorit goal-ul de 1 milion de abonati de pe canalul lui de YouTube.

Mikey Has si-a invitat vineri seara prietenii, printre care si noi, la Palatul Parlamentului, pentru a sarbatori incredibilul numar de abonati, mai exact 1 milion de abonati pe canalul lui de YouTube.  El este primul vlogger din Romania, care ajunge la acest numar de abonati, primind si de altfel “trofeul” YouTube, faimosul Golden Play Button.

 

La 100 de mii de abonati, primesti Silver Play Button, la 1 milion de abonati, primesti Golden Play Button, iar la 10 milioane de abonati, marele Diamond Play Button.

 

Mikey Has, pe numele sau Mihai Holhos, prezinta de aproape 6 ani, Doza De has, o emisiune de divertisment pe YouTube. A început-o de unul singur,  în camera lui din apartamentul din Deva.  Canalul Doza de Has are pe langa emisiunea cu acelasi nume, Doza IT, unde Mikey vorbeste despre tehnologie, aplicatii tari, masini si nu numai. Trending Topix, unde, vorbeste cu invitatii sai, diferite teme. Canalul Doza de Haş de pe YouTube are în prezent peste 1.000.000 de abonaţi.

Ne bucuram ca am luat parte la asa party, a fost super, ii uram lui Mikey un “La cat mai Multi Abonati!” si speram sa ne revedem la 2 milioane de abonati !

 

Mai jos avem cateva poze de la eveniment.