Platforma Hitbox, a fost cumparata

Aceasta este o declaratie din partea lui Martin Klimscha, Hitbox co-founder & CEO:

Îmi amintesc ziua în care am pornit Hitbox de parcă ar fi fost ieri. Era la începutul anului 2013 – Rene și eu stăteam într-o cameră mult prea mare pentru două persoane. Am fost destul de norocoși să primim vechiul birou Google pe gratis pentru două luni. Chiar în centrul Vienei. Rene Weinberger, un coder genial și un gamer avid și eu, venind din industria financiară de aproape 10 ani iar amândoi având sute de zile jucate de Quake, Counter-Strike și WoW. Gameri în inimă.

Eram entuziasmați să creăm ceva unic, ceva ce oamenii ar iubi. O tehnologie ce conectează oameni în timp real, pentru a face stream și a vorbi despre orice legat de gaming. O rețea socială în care ambii streamerul și spectatorul să poată petrece timp împreună. L-am adăugat pe Markus în echipa fondatoare, un product designer și strategist strălucit.

Îmi amintesc foarte bine multele nopți târzii… și weekenduri, care erau zile normale de lucru pentru noi. Mii de linii de cod mai târziu, am lansat platforma în septembrie 2013. În același timp am primit investiția inițială prin vechiul nostru partener SpeedInvest și am început.

Am fost norocoși să aducem oameni super talentați care au transformat visul nostru în visul lor. Pasiunea lor, loialitatea lor în timpuri bune și rele, dedicarea lor pentru jocuri și către comunitate este ceva ce n-am mai trăit până acum.

Și n-am fi aici fără voi – comunitatea noastră. Voi sunteți fundatia noastră. Am făcut greșeli, câteodată am încurcat lucrurile, dar v-am ascultat și am continuat să muncim din greu. Împreună am crescut Hitbox la milioane de utilizatori activi.

Astăzi sunt bucuros să anunț faptul că am fost achiziționați de Azubu. Asta poate veni ca o surpriză pentru mulți dintre voi. Dar vă asigur că este o oportunitate grozavă. Am ales Azubu deoarece cu ei putem continua să facem ceea ce iubim: să creăm o tehnologie excelentă pentru gameri și fani ai sporturilor electronice (esports). Noul CEO al Azubu, Mike McGarvey și echipa lui ne împărtășesc aceleași valori și viziune pe termen lung și cred în comunitate, ca și noi.

Împreună cu Azubu, vom reuși să ne mărim serviciul, să ne extindem echipa și infrastructura și, cel mai important, să continuăm să creștem și să vă sprijinim, comunitatea noastra extraordinara Hitbox.

Ce se va schimba? Hitbox va continua să existe separat pentru moment și va avea grijă de utilizatori și parteneri ca de obicei, va asigura uneltele care vă vor ajuta să creați cele mai interactive streamuri care există. Împreună, Hitbox și Azubu, vor lansa o nouă platforma, centrată pe optimizarea experienței utilizatorilor de telefonie mobilă și tehnologii de monetizare, întărită de tehnologiile noastre dezvoltate intern, relații cu parteneri tehnici și o echipă pasionată dedicată pentru a împinge limitele de live streaming de jocuri video. 

Vreau să profit de ocazie și să multumesc fiecarul membru în parte din comunitatea Hitbox pentru faptul că ne-a adus unde suntem astăzi. Nu am fi aici dacă nu ați fi voi. De asemenea, vreau să multumesc în special investitorilor nostrii SpeedInvest, Wargaming AWS și îngerilor noștrii de afaceri grozavi care ne-au susținut cresterea noastră plină de dureri și împiedicări.

Sunt foarte mandru de echipa Hitbox. Vă mulțumesc pentru tot. Acesta este începutul a ceva nou, chiar mai bun. Nu aș putea fi mai entuziasmat de atât. Let’s rock!

-Martin Klimscha, Hitbox co-founder & CEO