Salonul Auto Moto in Piata Constitutiei din Bucuresti

Evenimentul debuteaza miercuri, 3 mai, cu zona expozitionala dedicata automobilelor, motocicletelor, tehnologiilor noi, trotinetelor electrice, precum si accesoriilor specifice industriei auto din Romania.
Au spus deja prezent pentru dumneavoastra cu OFERTE SPECIALE pe perioada Salonului:

Mercedes, BMW, Honda, Toyota, Jaguar, Jeep, Land Rover, Fiat, Abarth, Alfa Romeo, Ford, Hyundai, Mitsubishi, Opel, Suzuki, Mazda, Citroen, Kia, Isuzu, Skoda, Seat.

In timpul saptamanii pretul unui bilet este de 15 lei si ai sansa sa analizezi in liniste toate ofertele, asa ca daca ai in plan sa iti achizitionezi o masina acum e momentul sa vii de oriunde din tara – cu atat mai mult din Bucuresti

Pentru zilele de Sambata, 6 mai, si Duminica, 7 mai, Piata Constitutiei si toata zona central va avea traficul auto restrictionat, dar devine oficial a voastra, a tuturor celor care veniti din Bucuresti si din intreaga tara, si va doriti 2 zile de week-end plin de adrenalina si distractie!

In pretul unui bilet de acces primesti urmatoarele beneficii:
http://sam.ro/Informatii-generale

Ai donat sange anul acesta? Daca da, poti intra GRATUIT la eveniment, prin simpla prezentare a carnetului de donator! O campanie derulata exclusiv in cadrul Salonului Auto Moto.

Te asteptam la cel mai important eveniment al Romaniei, SALONUL AUTO MOTO!

Programul de vizitare pentru aceasta perioada este:

MIERCURI 3 MAI – 12.00 – 20.00
JOI 4 MAI – 10.00 – 20.00
VINERI 5 MAI – 10.00 – 20.00
SAMBATA 6 MAI – 10.00 – 22.00
DUMINICA 7 MAI – 10.00 – 18.00